ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Κτήματα γάμου με πισίνα

Κτήματα γάμου με πισίνα

Δεξίωση πλάι στην πισίνα

Για τη δεξίωση γάμου θέλετε το καλύτερο και εντυπωσιακότερο αποτέλεσμα. Για να το πετύχετε αυτό πέραν των υπολοίπων διοργανωτικών θεμάτων που θα έχετε να διαχειριστείτε θα πρέπει ακόμη να συμβαδίσετε με τον καιρό και τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά την εποχή που θα γίνει ο γάμος και η δεξίωσή σας. Η κάθε εποχή έχει τα πλεονεκτήματα αλλά κι τα μειονεκτήματά της. Κάποιοι χώροι δεξιώσεων όμως είναι φτιαγμένοι, έτσι ώστε να μπορούν να υποδεχτούν εσάς και τους καλεσμένους σας κάθε εποχή και μάλιστα να δώσουν μια ιδιαίτερη νότα σε αυτήν, οι χώροι αυτοί είναι όσοι διαθέτουν πισίνα.

Οι πισίνες είναι από μόνες τους ένα στοιχείο το οποίο κάνει τον χώρο πιο λαμπερό και του προσδίδει αίγλη. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε τον γάμο σας καλοκαίρι για να επιλέξετε κάποιον χώρο που να διαθέτει πισίνα μιας και πολλοί χώροι έχουν εσωτερική πισίνα.

Η εξωτερική πισίνα κάποιες φορές είναι πλαισιωμένη από γκαζόν και διάφορα φυτά, είτε λουλούδια και χαμηλές πρασινάδες κοντά της είτε δέντρα και ψηλές πρασινάδες λόγω μακρίτερα. Την πισίνα συχνά την στολίζουν με ξεχωριστά φωτορυθμικά, είτε γύρω της είτε και μέσα στο νερό, ώστε να την κάνουν να φαίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή. Σε κάποιες έχουν περίτεχνους διαδρόμους γύρω τους, σε άλλες πάλι έχουν γέφυρα για να σταθεί το ζευγάρι και να κάνει εντυπωσιακή είσοδο αλλά και κάποιες έχουν στο κέντρο τους τεχνητό νησάκι για να μπει το τραπέζι του ζευγαριού και έτσι να είναι συνεχώς στο επίκεντρο της προσοχής και των καλεσμένων τους. Καλό θα είναι να επιλέξετε τέτοιους χώρους κατά την διάρκεια των θερινών μηνών για να μην σας κάνει κάποια έκπληξη ο καιρός τελευταία στιγμή και αναγκαστείτε να παίρνετε έκτακτα μέτρα προφύλαξης. Για όλους τους άλλους μήνες υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία δεξιώσεων αλλά και αίθουσες δεξιώσεων τα οποία διαθέτουν εσωτερική πισίνα. Οι πισίνες σε κλειστό χώρο έχουν συνήθως ειδική περίφραξη προκειμένου να μη συμβεί κάποιο ατύχημα. Συνήθως οι εσωτερικές πισίνες είναι θερμαινόμενες οπότε αυτό βοηθά στην θερμοκρασία της αίθουσας προσδίδοντάς της μια θέρμη και μια θαλπωρή.

Όποια και αν είναι λοιπόν η εποχή που θα γίνει η δεξίωσή και σας αρέσει το νερό και οι πισίνες τότε μη διστάσετε, πάντα θα υπάρχει ο κατάλληλος χώρος που θα διαθέτει και πισίνα.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: diamondevents.gr

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία