ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Αίθουσες δεξιώσεων με ανοιγόμενη οροφή, αίθριο ή κήπο

Αίθουσες δεξιώσεων με ανοιγόμενη οροφή

Μόλις βγήκαμε από την πολύμηνη καραντίνα λόγω της απειλής του κορονοϊού και πλέον επιστρέφουμε ο ένας δίπλα στον άλλο, αλλά με κάποιες βασικές αλλαγές στον τρόπο που κινούμαστε και φερόμαστε. Οι προστατευτικοί κανόνες είναι δύσκολοι στο να ακολουθηθούν αλλά θα τα καταφέρουμε και θα προσαρμοστούμε για το συμφέρον μας και για το κοινό καλό. Μέσα στα θέματα που συζητήθηκαν και επηρεάστηκαν είναι φυσικά και αυτό των θρησκευτικών μυστηρίων, οι εκκλησίες λοιπόν άνοιξαν και οι αλλαγές στην οργάνωση του γάμου απαιτεί προσοχή αλλά και δεν είναι ακατόρθωτο. Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα οφέλη που έχει κάποιος, δεδομένων των συνθηκών, ώστε να επιλέξει για την δεξίωση γάμου του μια από τις αίθουσες δεξιώσεων που διαθέτει ανοιγόμενη οροφή, αίθριο ή ακόμη και κήπο ή βεράντα.

Όλοι όσοι παντρεύεστε μέσα στους καλοκαιρινούς μήνες είστε τυχεροί, αφού τα υγειονομικά μέτρα σας επιβάλουν να επιλέξετε ανάμεσα σε αίθουσες γάμου που λογικά επιλέγατε εξ’ αρχής. Οι κατάλληλοι είναι οι ευρύχωροι και καλά αεριζόμενοι χώροι όπου οι καλεσμένοι σας δεν θα συνωστίζονται αλλά και δεν θα χρειάζεται κλιματιστικό για να τους δροσίζει. Για να βρείτε τέτοιους χώρους θα πρέπει να τους αναζητήσετε, είτε σε roof garden, είτε σε αίθουσες που έχουν οροφή ή/και πλαϊνούς τοίχους που να ανοίγουν, είτε ταβέρνες με κήπο ή αυλή ή ακόμη και ψαροταβέρνες που είναι κυρίως υπαίθριος ο χώρος που τοποθετούν τα τραπέζια τους.

Σε όλους τους χώρους που θα επισκεφθείτε προκειμένου να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει θα πρέπει να προσέξετε και να επιβεβαιώσετε πως, όταν τα τραπέζια τοποθετηθούν στις απαιτούμενες αποστάσεις και οι καρέκλες επίσης όταν τοποθετηθούν ανάλογα με την ίδια λογική, ο χώρος θα είναι κατάλληλος για να φιλοξενήσει τους καλεσμένους που επιθυμείτε να έχετε.

Το προσωπικό σε αυτούς τους χώρους εστίασης και σίτισης είναι υποχρεωμένο να τηρεί κάποιους κανόνες υγιεινής, οι οποίοι πλέον έχουν υπερδιπλασιαστεί, αλλά οι επαγγελματίες του χώρου γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της υγιεινής και της ασφάλειας, οπότε η τήρησή τους θα είναι ήδη εμφανής και πιστή.

Καλό θα είναι να ακολουθήσετε και να φροντίσετε να ακολουθηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας προκειμένου τόσο εσείς όσο και οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν έως το τέλος αυτή την τόσο όμορφη και λαμπερή ημέρα.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: i.pinimg.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία