ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Δεξίωση γάμου σε ξενοδοχείο

Δεξίωση γάμου σε αίθουσα ξενοδοχείου

Σχεδόν κάθε ζευγάρι που θέλει να αποφύγει τις αυστηρά διαρρυθμισμένες αίθουσες δεξιώσεων κάποιου κέντρου κοινωνικών εκδηλώσεων αλλά δεν επιθυμεί να διαθέσει πολλά χρήματα στην δεξίωση που θα παραθέσει στους καλεσμένους του μετά τον γάμο, οπότε και αποφεύγει την επιλογή του κτήματος, η καλύτερη εναλλακτική που υπάρχει για την περίπτωση αυτή είναι η αίθουσα δεξιώσεων κάποιου ξενοδοχείου. Σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεία υπάρχει αίθουσα κατάλληλη για να φιλοξενήσει δεξιώσεις γάμων και αρκετές φορές η αίθουσα αυτή μπορεί να υποδεχτεί ακόμη και μεγάλο όγκο καλεσμένων.

Οι αίθουσες των ξενοδοχείων είναι μια από τις καλύτερες επιλογές τόσο εντός των πόλεων όσο και εκτός. Αν για παράδειγμα κάποιο ζευγάρι αποφασίσει να κάνει τον γάμο του σε ένα νησί, τότε πολλοί εκ των καλεσμένων, ή ακόμη και το ίδιο το ζευγάρι, θα πρέπει να διανυκτερεύσουν σε κάποιο ξενοδοχείο του νησιού. Θα ήταν πάρα πολύ βολικό αν αυτό το ίδιο το ξενοδοχείο διέθετε αίθουσα για την δεξίωση του νέου αυτού ζεύγους. Τέτοιου είδους εξυπηρέτηση είναι χρήσιμη σε κάθε ζευγάρι που έχει καλεσμένους από μακρινές περιοχές οι οποίοι αφενός δεν μπορούν να κινηθούν εύκολα στην περιοχή και αφετέρου χρειάζονται κατάλυμα τόσο πριν τον γάμο όσο και μετά τη δεξίωση.

Σε αρκετά ξενοδοχεία η αίθουσα γάμου έχει είτε εντός είτε εκτός αυτής πισίνα. Επιπλέον σε αρκετά ξενοδοχεία η αρχιτεκτονική τους είναι τέτοια όπου η αίθουσα των δεξιώσεων έχει άμεση πρόσβαση με τον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου. Αυτό είναι ιδιαίτερα λειτουργικό και χρήσιμο εφόσον ο γάμος γίνει σε εποχή που επιτρέπει την μετάβαση ή τον διαμοιρασμό των καλεσμένων είτε μέσα στον στεγασμένο χώρο της αίθουσας, είτε έξω από αυτήν, στον ανοιχτό, αίθριο χώρο.

Σε πολλά ξενοδοχεία, στα ζευγάρια που επιλέγουν τον χώρο τους για να διοργανώσουν την δεξίωση του γάμου τους, παρέχουν επιπλέον υπηρεσίες ανάλογα με την χρησιμότητα που έχουν για το ζευγάρι. Η πλέον συνήθης υπηρεσία είναι η παροχή δωματίου στο ζεύγος όπου μπορούν να φρεσκαριστούν μετά την τελετή, πριν κατέβουν στην δεξίωσή τους, αλλά και για να διανυκτερεύσουν σε αυτό μετά το τέλος της. Αυτή είναι μια πρώτης τάξεως προσφορά την οποία μπορεί να εκμεταλλευτεί το ζευγάρι, ώστε να ξεκινήσει ήδη το ζευγάρι, από αυτή την πρώτη νύχτα του γάμου, τον μήνα του μέλιτος.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία