ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Αίθουσες δεξιώσεων με ζωντανή μουσική

Αίθουσες δεξιώσεων με ζωντανή μουσική

Δεξίωση γάμου με ζωντανή μουσική

Δεξίωση γάμου σημαίνει γλέντι και δεν νοείται γλέντι χωρίς μουσική! Οι περισσότεροι δεν δίνουν σημασία στο θέμα της μουσικής επένδυσης της δεξίωσης που θα ακολουθήσει μετά τον γάμο τους, αλλά έχουν άδικο, γιατί κανείς δεν θέλει να πάει σε μια δεξίωση, όπου το μόνο που θα κάνει είναι να κάτσει σε ένα τραπέζι και να φάει. Όλοι όσοι πάνε σε δεξίωση θέλουν να χορέψουν, για αυτό έχουν επιλέξει και τα κατάλληλα ρούχα, ακόμη και η νύφη αλλάζει για να είναι πιο άνετη και να μπορεί να χορέψει, μα και ο γαμπρός έχει κάνει τα κουμάντα του και έχει δεύτερο ή και τρίτο πουκάμισο, ώστε να αλλάξει μετά τον χορό.

Οι επιλογές είναι πολλές για την μουσική. Μπορείτε να διαλέξετε κάποιον DJ να κάνει τις μουσικές επιλογές ή να προτιμήσετε την επιλογή της ορχήστρας για το γλέντι σας, αν είστε μερακλήδες και θέλετε να έχετε πάντα την επιλογή να ζητήσετε τραγούδια επιτόπου. Για καθεμία από τις παραπάνω επιλογές ο χώρος που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαρρυθμισμένος καθώς και να έχει τα απαραίτητα συστήματα ήχου.

Οι αίθουσες δεξιώσεων οι οποίες έχουν τον απαραίτητο χώρο όπου μπορεί να τοποθετηθεί η ορχήστρα είναι αρκετές, εξάλλου σε κάθε αίθουσα που είναι κατάλληλη για δεξιώσεις γάμου υπάρχει η πίστα όπου οι καλεσμένοι μπορούν να ανέβουν για να χορέψουν.

Η ζωντανή μουσική είναι ένα θέαμα το οποίο αναβαθμίζει την δεξίωσή σας και κάνει τους καλεσμένους σας να αισθανθούν πως τους έχετε σε μεγάλη εκτίμηση, εφόσον έχετε επιλέξει για εκείνους υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Η σύνθεση των μουσικών εξαρτάται από τις μουσικές σας προτιμήσεις αλλά και την καταγωγή σας. Αν για παράδειγμα είστε από την Κρήτη ή οι περισσότεροι καλεσμένοι σας είναι Κρητικοί, τότε ένας λυράρης που μπορεί να πει μαντινάδες είναι σίγουρα η βασική επιλογή για την ορχήστρα. Αν πάλι έχετε καταβολές από την ύπαιθρο και σας αρέσουν οι λαϊκοί χοροί τότε το κλαρίνο είναι το μουσικό όργανο που θα πρωταγωνιστεί στην ορχήστρα σας. Για όσους είναι του κλασικού ρεπερτορίου, της τζαζ ή κάποιας άλλης μουσικής, τότε η επιλογή ορχήστρας θα είναι σχετική αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε μήπως σε αυτή την περίπτωση επιλέξετε να συνδυάσετε την ζωντανή ορχήστρα με κάποιον DJ ώστε να έχετε την πολυτέλεια της επιλογής προς κάθε μουσικό είδος.

Σε κάθε περίπτωση η αίθουσα δεξιώσεων που θα σας φιλοξενήσει θα πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίξει κάθε σας επιλογή, οπότε κατά την επιλογή της καλό θα είναι να έχετε ήδη αποφασίσει τι είδους μουσική θα έχετε για να μπορεί να τακτοποιηθεί καταλλήλως η αίθουσα.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: gr.pinterest.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία