ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση γάμου σε σκάφος

Δεξίωση γάμου σε σκάφος

Η τέλεια δεξίωση σε σκάφος

Εντυπωσιακή εποχή το καλοκαίρι. Οι υψηλές θερμοκρασίες του και η υπέροχη ανάγκη που μας προκαλεί για το υγρό στοιχείο δεν αφήνει το μυαλό να ξεφύγει στιγμή από τη θάλασσα. Ακόμη και η διάθεσή μας για διασκέδαση αναπτερώνεται αν είμαστε κοντά στη θάλασσα. Αν λοιπόν η αύρα και μόνο της θάλασσας είναι αναζωογονητική, τότε ένα ταξίδι στη θάλασσα, και συγκεκριμένα μέσα σε σκάφος, θα είναι το απόλυτο γεγονός του καλοκαιριού!

Όποια κι αν είναι η περίσταση, ότι κι αν θέλετε να γιορτάσετε ή να μοιραστείτε με τους αγαπημένους σας η καλύτερη καλοκαιρινή επιλογή που μπορείτε να κάνετε θα είναι να οργανώσετε τη δεξίωσή σας σε κάποιο σκάφος αναψυχής. Οι επιλογές εδώ ποικίλουν ανάλογα με το ποσό που θέλετε να διαθέσετε. Μπορείτε να ταξιδέψετε προς κάποιον κοντινό προορισμό, να κάνετε μια απλή διαδρομή στα γύρω νησιά ή και να παραμείνετε δεμένοι στη μαρίνα (κάποιους μπορεί να τους πειράζει η θάλασσα).

Υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες σκαφών αναψυχής που διαθέτουν το σκάφος τους για τέτοιου είδους χρήση, καθώς και το προσωπικό τους μιας και είναι πολύ δύσκολο κάποιος να θέλει να απολαύσει την δεξίωσή του και ταυτόχρονα να κυβερνά και το σκάφος… ακόμη και αν διαθέτει το σχετικό δίπλωμα. Αν πάλι θέλει να το κυβερνήσει τότε μπορεί να αναζητήσει κάποιο ενοικιαζόμενο σκάφος από σχετική εταιρεία ενοικίασης σκαφών που θα βρει κοντά στη μαρίνα.

Για τη δεξίωσή σας μπορείτε να κλείσετε κάποια εταιρεία catering η οποία θα ετοιμάσει το μενού της επιλογή σας, θα οργανώσει τον χώρο με όλα τα απαραίτητα σκεύη και εξοπλισμό που απαιτείται καθώς και θα σας διαθέσει τους ανθρώπους που θα τα στήσουν, θα σερβίρουν και φυσικά θα μαζέψουν και θα καθαρίσουν στο τελείωμά της.

Οι καλεσμένοι σας θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι για την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε προκειμένου να έχουν όλα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ που τους χρειάζονται προκειμένου να απολαύσουν στο έπακρο την δεξίωση γάμου που θα τους προσφέρετε.

Ακόμη θα πρέπει να δώσετε την απαραίτητη προσοχή στη διαχείριση του χρόνου σε σχέση με την πορεία σας αλλά και την οργάνωση του σερβιρίσματος των εδεσμάτων. Αν έχετε προγραμματισμένη κάποια στάση για μπάνιο τότε καλό θα είναι να μην έχετε αφήσει να σερβίρουν φαγητό νωρίτερα αλλά ούτε και βαριά αλκοολούχα ποτά. Αν και τα τελευταία καλό θα είναι να τα αποφύγετε γενικότερα κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Για κάθε βαλάντιο και για κάθε γούστο υπάρχει πάντα η δυνατότητα να διοργανώσετε τη δεξίωση γάμου που έχετε ονειρευτεί σε σκάφος, αρκεί να την οργανώσετε σωστά και φυσικά να το αναζητήσετε.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: weddingsonawhim.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία