ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Κτήματα γάμου με εκκλησία

Κτήματα γάμου με εκκλησία

Πολλοί ιδιοκτήτες κτημάτων για γάμους έχουν μεριμνήσει να είναι το κτήμα τους κοντά σε κάποιο γραφικό εκκλησάκι της περιοχής ή αν όχι, τότε να φροντίσουν, ώστε να εξασφαλίσουν άδεια από τη μητρόπολη της περιοχής προκειμένου να φτιάξουν εντός του κτήματος ένα εκκλησάκι το οποίο να μπορεί να διατεθεί για την τέλεση του μυστηρίου. Όποια κι αν είναι η πρόταση θα πρέπει να είστε βέβαιοι πως μπορεί να τελεστεί το μυστήριο στην συγκεκριμένη εκκλησία και πως ο ιερέας έχει την απαραίτητη άδεια.

Για κάθε ζευγάρι που έχει ήδη αποφασίσει να κάνει τη δεξίωση του γάμου του σε κάποιο από τα κτήματα γάμου, που υπάρχουν ανά την Ελλάδα πρότασή μας είναι να συμπεριλάβουν στη λίστα των υπηρεσιών και των παροχών που ζητά και την παροχή εκκλησίας, να έχει δηλαδή τη δυνατότητα να κάνει τον γάμο του κοντά στο κτήμα ώστε να αποφύγει τις πολλές μετακινήσεις.

Οι εκκλησίες που διαθέτουν τα κτήματα γάμου είναι ως επί το πλείστον μικρές, όπως τα γραφικά εκκλησάκια που συναντά κανείς στους λόφους ή τις ακροθαλασσιές, γεγονός που προσδίδει μια ρομαντική νότα στο γάμο σας. για όσους επιθυμούν να κάνουν ακόμη πιο έντονη και ρομαντική αυτή τη στιγμή μπορεί να επιλέξει ανάλογο στολισμό με αψίδες από άνθη και διακόσμηση με ολάνθιστα καλάθια και κρεμαστές συνθέσεις, στολισμός που μπορεί να επιτευχθεί εύκολα μιας και μέρος της τελετής μπορεί να γίνει στον προαύλιο χώρο του κτήματος, ακριβώς έξω από την εκκλησία, όπου και υπάρχει άφθονος χώρος για τέτοιου είδους στολισμό, αλλά και με τον φυσικό φωτισμό σύμμαχο, ώστε να αναδειχθούν τα χρώματα των λουλουδιών και των υφασμάτων.

Στα περισσότερα κτήματα δεξιώσεων γάμου τα οποία διαθέτουν εκκλησία έχουν μεριμνήσει σχετικά με τον χώρο της εκκλησίας. Επειδή το εσωτερικό της δεν είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωρέσουν όλοι οι προσκεκλημένοι, σας έχουν διαμορφώσει κατάλληλα το εξωτερικό μέρος, ώστε να μπορούν όσοι επιθυμούν να καθίσουν σε καθίσματα και να απολαύσουν την τελετή αλλά και όσοι εξ αρχής προτιμούσαν να παραμείνουν έξω από την εκκλησία να μην χάσουν ούτε στιγμή από την τελετή μιας και θα μπορούν να συνδυάσουν και τα δυο.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: κτήμα Filoxenia

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία