ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση γάμου σε προαύλιο Εκκλησίας

Δεξίωση γάμου σε προαύλιο Εκκλησίας

Δεξίωση στην Eκκλησία

Πολλά ζευγάρια θεωρούν μεγάλο πρόβλημα τη δεξίωση μετά τον γάμο τους. Κάποια δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να ανταπεξέλθουν σε αυτό το, καθόλου μικρό θα έλεγα, κόστος που μπορεί να φτάσει μια αξιοπρεπείς δεξίωση γάμου η οποία μάλιστα δεν θα περιλαμβάνει όλους τους καλεσμένους. Υπάρχουν βέβαια και τα ζευγάρια που δεν μπορούν να κάνουν διακρίσεις μεταξύ των καλεσμένων τους, θέλουν δηλαδή να τους καλέσουν όλους στη δεξίωσή τους, αλλά δεν ξέρουν πώς θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό. Για όλα αυτά μια είναι η λύση, η δεξίωση γάμου να γίνει στην ίδια την εκκλησία που θα τελεστεί και το μυστήριο, και πιο συγκεκριμένα στον προαύλιο χώρο της.

Για τα ζευγάρια λοιπόν που θέλουν να ικανοποιήσουν και να ευχαριστήσουν όλους τους καλεσμένους τους για την τιμή που τους έκαναν, αλλά δεν θέλουν να τους κοστίσει αυτή τους η ευαισθησία μια περιουσία, τότε μια πάρα πολύ καλή σκέψη είναι να συμπεριλάβουν μέσα στα σχέδιά τους την οργάνωση της δεξίωσής τους εντός του ευρύτερου χώρου της εκκλησίας που θα διαλέξουν για να παντρευτούν. Εάν το μυστήριο τελεστεί σε κάποιο ξωκλήσι ή σε κάποια εκκλησία που δεν είναι κεντρικά και αναζητήσουν ημερομηνία και ώρα για τον γάμο, όπου δεν έχει κλειστεί σύντομα η επόμενη τελετή, τότε οι πιθανότητες να επιτευχθεί ο στόχος γάμος και δεξίωση μαζί δεν φαντάζει και τόσο απίθανος. Το μόνο που θα μείνει για να ξεκινήσετε την αναζήτηση του κατάλληλου catering θα είναι η συγκατάθεση του ιερέα της εκκλησίας.

Εάν αυτή η ιδέα σας φαίνεται καλή αλλά δεν είστε σίγουροι για την καταλληλότητα του χώρου, τότε δεν πρέπει να μείνετε με την απορία, αναζητήστε στην περιοχή που σας ενδιαφέρει τον χάρτη των ναών και στη συνέχεια επισκεφθείτε τους, σίγουρα κάποιος θα υπάρχει με μεγάλο το κατάλληλο προαύλιο που θα ταιριάζει με το γούστο σας. Άλλοι ναοί βρίσκονται μέσα στο δάσος, άλλοι έχουν θέα προς τη θάλασσα ή και πανοραμική από την πλαγιά κάποιου λόφου και άλλοι διαθέτουν φροντισμένο κήπο με παγκάκια, ακόμη και τραπέζια, που σας προδιαθέτουν να καθίσετε μια στιγμή και να απολαύσετε τη γαλήνη του τόπου.

Όλα τα σχέδιά σας για μια τέτοιου είδους εκδήλωση μπορούν αν σας το ικανοποιήσουν, ακόμη και να τα βελτιώσουν, οι επαγγελματίες στον χώρο του catering. Οι ειδικοί στο να δημιουργούν όμορφες γεύσεις σε πανδαισία χρωμάτων και διαθέτουν απαράμιλλη ικανότητα διακόσμησης ενός μπουφέ θα κάνουν την δεξίωσή σας, από απλή και άτονη, το γεγονός για το οποίο θα μιλούν οι καλεσμένοι σας για πολύ καιρό.

Το κόστος θα είναι χαμηλό αλλά η ποιότητα και η απόλαυση που θα προσφέρετε στους καλεσμένους σας θα είναι υψηλών προδιαγραφών.

Συντάκτης: Μπέλλα Ελένη
Φωτογραφία: tripadvisor.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία