ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση - κορωνοϊός

Δεξίωση την Άνοιξη

Δεξίωση σε κτήμα ενόψει κορωνοϊού

Καθώς η απειλή του κορωνοϊού υποχωρεί και εμείς επιστρέφουμε δήλα - δηλά στην καθημερινότητά μας βιώνουμε παράλληλα κάποιες αλλαγές οι οποίες δημιουργούνται για να μας προστατεύσουν γι’ αυτό κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι, παρότι μας περιορίζουν αρκετά, να τις προσαρμόσουμε στην ζωή μας και να συνεχίσουμε ακολουθώντας τες. Βλέπουμε λοιπόν κάποιες βασικές αλλαγές στον γάμο, αλλαγές που δεν είναι απαραίτητα κακές, κρίνοντας και βάση την εποχή και τις θερμοκρασίες που ζούμε. σε αυτό το άρθρο θα δούμε τα οφέλη που έχει κάποιος, δεδομένων των συνθηκών, ώστε να επιλέξει κάποιο από τα κτήματα γάμου για την δεξίωση.

Τα κτήματα δεξιώσεων γάμου, εκτός από μικροί παράδεισοι, είναι και η πλέον οργανωμένη λύση για την κρίση που καλούμαστε να διαχειριστούμε. Οι χώροι των κτημάτων που χρησιμοποιούνται τώρα το καλοκαίρι είναι κυρίως εξωτερικοί, μιας και το επιτρέπει ο καιρός, ενώ κάποια από αυτά διαθέτουν και εξωτερικούς χώρους που μοιάζουν με αίθουσες δεξιώσεων αφού έχουν μεν οροφή καθώς και κάποιους τοίχους αλλά όχι όλους προς χάριν της θέας και για να μην εμποδίζουν τους καλεσμένους να απολαύσουν τη φύση και την ομορφιά που υπάρχει μπροστά τους.

Οι χώροι δεξιώσεων που διατίθενται για τις δεξιώσεις γάμου είναι μεγάλοι, έως και στρέμματα, οπότε δεν θα δυσκολευτείτε καθόλου με την τήρηση των αποστάσεων και οι καλεσμένοι σας δεν θα έχουν κάτι να φοβούνται. Τόσο οι αποστάσεις των τραπεζιών όσο και οι πίστες μπορούν να ταξινομηθούν άνετα στον χώρο.

Το προσωπικό με το οποίο είναι συνήθως επανδρωμένα τα κτήματα δεξιώσεων, τόσο στην κουζίνα όσο και στο service, είναι καλά εκπαιδευμένοι επαγγελματίες και σίγουρα κατατοπισμένοι σχετικά με τους νέους υγειονομικούς κανόνες.

Το παρκινγκ τους είναι υπαίθριο και άνετο για να μπορείτε να παρκάρετε μόνοι σας το αυτοκίνητό σας.

Ένας ακόμη λόγος που είναι σοφή επιλογή το κτήμα για την τελετή σας είναι η εκκλησία. Πολλά κτήματα διαθέτουν μικρό εκκλησάκι στο οποίο ο παπάς τελεί ένα μεγάλο μέρος της λειτουργίας έξω από αυτό όπου και βρίσκονται οι καλεσμένοι σας και φυσικά όλοι έχουν το κάθισμά τους και την κατάλληλη απόσταση μεταξύ τους.

Καλό είναι να αναζητήσετε το κτήμα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας και φυσικά θα είναι μέσα στα πλαίσια των οικονομικών δυνατοτήτων σας και φυσικά μην ξεχνάτε να παίρνεται γραπτώς τις παροχές και το μενού που έχετε συμφωνήσει.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: abc.net.au

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία