ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Κτήματα γάμου με γέφυρα στην πισίνα

Κτήματα γάμου με γέφυρα στην πισίνα

Δεξίωση σε κτήμα γάμου με γέφυρα στην πισίνα

Το κτήμα δεξιώσεων γάμου είναι η επιλογή που θα κάνει το νέο ζευγάρι ώστε να ευχαριστήσει όλους εκείνους τους καλεσμένους που τους τίμησαν με την παρουσία τους στο ιερό μυστήριο του γάμου. Το ζευγάρι που θέλει να μοιραστεί τις καλύτερες και τις πιο εκλεκτές αναμνήσεις εκείνης της μέρας με τους αγαπημένους τους προσφέροντάς τους τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες ενός κατάλληλα οργανωμένου από τα πολλά κτήματα γάμου που προσφέρονται με διάφορες παραλλαγές και παροχές.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες ενός κτήματος εξαρτώνται από την εμπειρία των διαχειριστών αλλά και από τις εγκαταστάσεις του. Ένα κτήμα γάμου μπορεί να έχει πολλά και διαφορετικά στοιχεία με τα οποία είναι σε θέση να ικανοποιήσει σχεδόν κάθε γούστο. Σε αυτό το άρθρο επέλεξα να μιλήσουμε για μια υπηρεσία που έχουν ορισμένα κτήματα στις εγκαταστάσεις τους, την πισίνα.

Οι πισίνες είναι μια ιδανική συνθήκη για γάμους που τελούνται κατά τους θερινούς μήνες, ώστε να εκμεταλλευτούν οι παρευρισκόμενοι την αίσθηση δροσιάς που τους προσφέρει. Είναι βέβαιο πως μια καλά σχεδιασμένη πισίνα με έναν περιβάλλοντα χώρο ανάλογα φροντισμένο μπορεί να προσδώσει μια νότα χλιδής στη δεξίωση.

Οι πισίνες μπορεί να είναι σε διάφορα μεγέθη και σχήματα όπως και να πλαισιώνεται από διάφορα υλικά, ανάλογα με την αρχιτεκτονική του χώρου.

Σε μεγάλες πισίνες μπορεί να δούμε γέφυρα πάνω στην οποία θα μπορεί να ανέβει το ζευγάρι προσφέροντας μια εντυπωσιακή είσοδο, η οποία μπορεί να γίνει φαντασμαγορική εάν συνοδεύεται από πυροτεχνήματα. Στη γέφυρα αυτή μπορεί να υπάρχει και η γαμήλια τούρτα, ώστε να είναι βέβαιο πως όλοι οι καλεσμένοι μπορούν να απολαύσουν το θέαμα αυτής της στιγμής. Η γέφυρα σε κάποιες άλλες περιπτώσεις είναι χαμηλή και καταλήγει σε κάποιο πλάτωμα στο κέντρο της πισίνας όπου και μπορούν να συμβούν όλα τα προαναφερθέντα καθώς και να επιλέξει το ζευγάρι να τοποθετηθεί εκεί το νυφικό τραπέζι προκειμένου να είναι κυριολεκτικά στο επίκεντρο.

Σε κάποια κτήματα η πισίνα είναι μικρότερη αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορεί να είναι εξίσου εντυπωσιακή! Ο φωτισμός, η διακόσμηση περιμετρικά αλλά και μέσα στο νερό μπορεί να δημιουργήσουν ένα υπέροχο σκηνικό ανάλογο με την υπόλοιπη διακόσμηση που έχει επιλεχθεί για τη δεξίωση. Νούφαρα, ροδοπέταλα, φαναράκια και ότι άλλο είναι στο γούστο σας μπορούν να επιπλέουν στο νερό και να δημιουργούν μια εικόνα γαλήνης και ευθυμίας.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: xrusoelaficavallaris.gr/KtimaAmare

Copyright © 2020 - 2022 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία