ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση γάμου δίπλα στη θάλασσα

Δεξίωση γάμου δίπλα στη θάλασσα

Δεξίωση γάμου σε ψαροταβέρνα

Για τα μελλόνυμφα ζευγάρια που θα παντρευτούν το καλοκαίρι ή σε μήνες κοντά σε αυτό η πρότασή μας είναι να κάνετε την δεξίωση του γάμου σας σε κάποιο παραθαλάσσιο σημείο, ώστε να απολαύσετε το απέραντο γαλάζιο των Ελληνικών θαλασσών αλλά και τα όμορφα καλά τους, τα υπέροχα ψάρια και θαλασσινά που μας προσφέρουν απλόχερα και ψαρεύουν καθημερινά οι ψαράδες μας. Τα νησιά μας είναι τόσα πολλά που πολύ πιθανό να δυσκολευτείτε να επιλέξετε κάποιο, μα και αν προτιμάτε την Αττική ή κάποιο άλλο παραθαλάσσιο μέρος της χώρας μας είναι βέβαιο πως θα βρείτε το κατάλληλη αίθουσα δεξιώσεων κοντά στην θάλασσα με θαλασσινά και ψαροφαγικό μενού.

Οι ψαροταβέρνες είναι τα καταλληλότερα κέντρα για εσάς που θέλετε το μενού σας να αποτελείται κυρίως από ψάρια. Οι ιδιοκτήτες τους συνεργάζονται συνήθως με ψαράδες και καΐκια, ώστε να τους προμηθεύσουν καθημερινά τα πιο φρέσκα ψάρια και θαλασσινά και να μπορούν με τη σειρά τους να σας βεβαιώσουν για την ποιότητα των πιάτων τους. Οι σεφ μπορούν να κάνουν θαύματα με οποιοδήποτε προϊόν έχουν στα χέρια τους αρκεί η πρώτη ύλη να είναι άριστης ποιότητας. Η ποικιλία των ψαριών είναι μεγάλη και έτσι οι τιμές για πολλά είδη δεν είναι υψηλές. Ανάλογα με το κόστος που θέλετε να έχει το τραπέζι σας μπορείτε να επιλέξετε τα είδη που θα σερβιριστούν τόσο για το κυρίως μενού όσο και για τους μεζέδες.

Οι περισσότεροι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν ένα μενού θαλασσινών μιας και στη διατροφή των περισσότερων το ψάρι όχι μόνο επιτρέπεται αλλά και απαιτείται. Για τα παιδιά μπορείτε να επιλέξετε κάποιο πιάτο, τύπου ψαροκροκέτες, όπου το ψάρι να μην έχει κόκκαλο, θα είναι πιο ασφαλής επιλογή. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχάσετε τους λάτρεις του κρέατος. Είναι πολύ πιθανό κάποιοι από τους καλεσμένους σας να μην τρώνε ψάρι και να προτιμούν κρέας. Οι ψαροταβέρνες, παρότι έχουν σαν κυρίως θέμα τα ψάρια αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν με κάποια πιάτα κρεατικών, αρκεί να το έχετε ζητήσει για το μενού σας.

Κατά την αναζήτηση της κατάλληλης ψαροταβέρνας, και αφού επιλέξετε αυτές που σας ταιριάζουν καλύτερα με βάση την χωρητικότητα της σάλας τους και τις παροχές που επιθυμείτε να έχουν βεβαιωθείτε στη συνέχεια πως υπάρχουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά του δήμου και του υγειονομικού. Δοκιμάστε το μενού και τα φρέσκα ψάρια πριν καταλήξετε στην τελικής σας επιλογή.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: lh3.googleusercontent.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία