ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Δεξίωση γάμου με θέα την Ακρόπολη

Δεξίωση γάμου με θέα την Ακρόπολη

Αν παντρεύεστε στην Αττική και θέλετε ο γάμος σας να είναι θεαματικός, τότε μια από τις καλύτερες επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι να παντρευτείτε σε κάποια εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας και η δεξίωσή σας να γίνει σε κάποιο κοντινό χώρο όπου διατίθεται για δεξιώσεις και έχει θέα προς την Ακρόπολη. Ο γάμος σας θα έχει ένα από τα ομορφότερα θέματα, με φόντο το ιστορικό κέντρο της Αττικής αλλά και τον Βράχο της Ακρόπολης θα δώσει ένα πολύ κλασικό αλλά συνάμα και ρομαντικό ύφος σε όλη την τελετή αλλά και τη δεξίωση φυσικά.

Το κέντρο την Αθήνας διαθέτει πολλές εκκλησίες ποικίλων ρυθμών, διότι έχει σχεδόν μια από κάθε εποχή, μεγάλες και επιβλητικές ή, αν προτιμάτε, μικρότερες και γραφικές εκκλησίες, η καθεμία με την δική της μεγάλη ιστορία. Ανάλογα με το μέγεθος που σας ενδιαφέρει μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας και φυσικά που θα χωρά άνετα τους καλεσμένους σας. Για τη συνέχεια, τη δεξίωση γάμου σας, μπορείτε να επιλέξετε κάποια κοντινή στο κέντρο από τις αίθουσες δεξιώσεων που να έχει θέα προς την Ακρόπολη, έτσι το στιλ και το ύφος του γάμου σας θα συνεχίσει να έχει το ιστορικό θέμα με το οποίο ξεκινήσατε.

Οι χώροι δεξιώσεων που θα μπορούσαν να ικανοποιήσουν αυτή σας τη διάθεση μπορεί να βρίσκονται είτε πολύ κοντά στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης είτε κάπου μακρύτερα μεν, αλλά σε ύψωμα δε. Σε πολλές περιοχές, στο κέντρο της Αθήνας, υπάρχουν ιδιοκτήτες χώρων εστίασης όπως καφέ – μπαρ, εστιατορίων αλλά και κέντρων δεξιώσεων φυσικά οι οποίοι έχουν διαμορφώσει τους χώρους τους, έτσι ώστε απ΄ όπου και αν καθίσετε να μπορείτε να απολαύσετε τη θέα προς την Ακρόπολη χωρίς κανένα εμπόδιο να μεσολαβεί ανάμεσα σε εσάς και το επιβλητικό θέαμα.

Τα παράθυρα ή οι μεγάλες ανοιγόμενες τζαμαρίες διευκολύνουν πολύ σε αυτό αλλά και η ανοιγόμενη οροφή κάποιων τα κάνει ακόμη πιο εντυπωσιακά ώστε να τα προτιμήσετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, και ίσως σε κάπως πιο μακρινές περιοχές από το κέντρο, όπου η πολεοδομία και το ύψος των ενδιάμεσων κτηρίων το επιτρέπει, υπάρχουν ωραιότατες ταράτσες ( roof garden) και ειδικά διαμορφωμένα μπαλκόνια όπου μπορούν να υποδεχτούν και να εξυπηρετήσουν τους καλεσμένους σας για την δεξίωση.

Αν το κλασικό και το ρομαντικό είναι το ύφος που θέλετε να έχει ο γάμος σας, τότε αξίζει να διαθέσετε χρόνο, ώστε να ανακαλύψετε αυτόν τον μοναδικό συνδυασμό που θα δημιουργήσει το τέλειο αποτέλεσμα!

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: yes-i-do.gr

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία