ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Γαμήλια δεξίωση

Γαμήλια δεξίωση

Δεξίωση σε αίθουσα πολυχώρου

Καθώς οι προτάσεις για τον χώρο που θα φιλοξενήσει τη γαμήλια δεξίωσή σας είναι πολλές εσείς μπορείτε να αναζητήσετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και το γούστο σας. Σε κάθε περίπτωση η επιλογή που θα κάνετε θα πρέπει να σας αντιπροσωπεύει και να σας εκφράζει, για τον λόγο αυτό, στο συγκεκριμένο άρθρο, θα σας παρουσιάσω μια ακόμη εναλλακτική η οποία θα ενθουσιάσει ίσως κάποιους από εσάς. Η πρόταση αφορά σε πολυχώρους δεξιώσεων οι οποίοι μπορούν και είναι σε θέση να φιλοξενήσουν παράλληλα παραπάνω από μια δράσεις.

Ας εξηγήσουμε εδώ την ομορφιά αυτής της παράλληλης δράσης, όταν δηλαδή ο χώρος μιας έκθεσης έργων τέχνης είναι ικανός να φιλοξενεί, παράλληλα με τα έργα κάποιου δημιουργού και τους καλεσμένους του γάμου σας. Σε κάποιες περιπτώσεις ο χώρος μπορεί να αποτελείτε από ξεχωριστές αίθουσες, οπότε και ο χώρος δεξιώσεων που θα παρευρίσκονται οι καλεσμένοι σας θα είναι διαφορετικός από εκείνον που βρίσκονται τα εκθέματα. Σε κάποιες άλλες όμως, ανάλογα και με την φύση των εκθεμάτων, ο χώρος μπορεί να μην αποτελείται από πολλές αίθουσες δεξιώσεων αλλά η μόνη αίθουσα να είναι αρκετά μεγάλη, ώστε εκθέματα και καλεσμένοι να είναι μαζί.

Στην πρώτη περίπτωση η δεξίωσή σας μπορεί να είναι με τραπέζια και καθίσματα, τα οποία θα τοποθετηθούν στον χώρο, έτσι ώστε όλοι οι καλεσμένοι σας να απολαύσουν τα εδέσματα που θα τους σερβιριστούν. Με τους υπεύθυνους του χώρου θα δημιουργήσετε σημεία μέσα στην αίθουσα όπου θα τοποθετηθούν ο μπουφές αλλά και η πίστα στην οποία θα μπορείτε να χορέψετε. Στην δεύτερη περίπτωση το θέαμα είναι σίγουρα πιο εκλεκτό αλλά σίγουρα θα έχει και κάποιους επιπλέον περιορισμούς ως προς τα εκθέματα που θα βρίσκονται εκεί. Τόσο οι υπεύθυνοι του χώρου όσο και οι οργανωτές της έκθεσης θα πρέπει να συνδράμουν για να δημιουργήσετε τον κατάλληλο χώρο ώστε να υπάρξουν ελεύθερα σημεία για το μπουφέ, το μπαρ ίσως, αλλά και μια πίστα για χορό. Είναι πιο πιθανό στη δεύτερη περίπτωση να προσφέρετε ποτό και κάποια εδέσματα τα οποία θα είναι εύκολο να σερβίρονται και να τρώγονται χωρίς την χρήση τραπεζοκαθισμάτων.

Όποιος και αν είναι ο ιδανικός τρόπος για εσάς, όποιο και αν είναι το στιλ σας αν σας αρέσει και σας εκφράζει κάποιος πολυχώρος δεξιώσεων μην διστάσετε να ρωτήσετε και να μάθετε αν και με ποιο τρόπο μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και τους καλεσμένους σας την σπουδαία εκείνη ημέρα.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: opconventioncenter.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία