ιδεες γαμου

Ιδέες Γάμου

Αίθουσες δεξιώσεων σε μέγαρα

Αίθουσες δεξιώσεων σε μέγαρα

Δεξίωση γάμου σε πολυτελείς αίθουσες

Η δεξίωση του γάμου σας είναι το σημαντικότερο συμβάν της ημέρας του γάμου σας μετά φυσικά την ίδια την τελετή. Για όσους έχουν ήδη ασχοληθεί με την αναζήτηση κατάλληλου χώρου για την δεξίωση, ήδη θα έχουν διαπιστώσει ιδίοις όμμασι, πως δεν είναι εύκολη υπόθεση, αλλά αν αναζητηθεί έγκαιρα ο χώρος τότε όσο ιδιαίτερος και αν είναι, τότε είναι σίγουρο πως θα βρεθεί εν τέλει. Μιλώντας για αίθουσες δεξιώσεων γάμου μπορούμε να σταθούμε σε αυτές που είναι μεν κατάλληλες για δεξίωση αλλά συνηθισμένες δε. Οπότε σε αυτό το άρθρο θα αναφερθούμε σε αίθουσες δεξιώσεων πολυτελείς, ιδιαίτερες και σίγουρα αριστοκρατικές. Μέσα σε μια τέτοια αίθουσα η αίγλη άλλης εποχής θα γεμίσει με την δική σας με άρωμα προηγούμενων ετών, ίσως και αιώνων.

Στην Αττική έχουμε αρκετά τέτοια κτήρια τα οποία διαθέτουν την αίθουσα χορού ή κάποια άλλη ανάλογη αίθουσα, ώστε να μπορέσετε να έχετε την δεξίωση των ονείρων σας. Ένα από τα γνωστότερα το Ζάππειο Μέγαρο στο οποίο υπάρχουν 19 χώροι υψηλής αισθητικής, των οποίων η αρχιτεκτονική είναι νεοκλασικής τεχνοτροπίας επηρεασμένη από τον κορινθιακό ρυθμό. Η κάθε αίθουσα έχει διαφορετική χωρητικότητα οπότε και μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας όποιος κι αν είναι ο αριθμός των προσκεκλημένων σας. Μεταξύ αυτών αίθουσες κλειστές, αίθριοι χώροι μερικώς ανοιγόμενοι ή και ολόκληρος ο χώρος.

Το Σαρόγλειο Μέγαρο ανήκει και αυτό στην ίδια κατηγορία μιας και τα τελευταία χρόνια είναι η Λέσχη Αξιωματικών στο Κολωνάκι. Για τους αξιωματικούς των Σωμάτων Ασφαλείας είναι ένας από τους ωραιότερους χώρους, όπου θα μπορούσαν να κάνουν τη δεξίωσή τους.

Ένα ακόμη μέγαρο το οποίο διατίθεται για τον ίδιο σκοπό είναι το Μέγαρο Μουσικής. Τόσο αυτό που βρίσκεται στην Αθήνα όσο και αυτό που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Στο Μέγαρο των Αθηνών η αίθουσα Banquet είναι χωρητικότητας 650 ατόμων και ανάλογη είναι η αίθουσα του Μεγάρου Θεσσαλονίκης, η Allegro, θα αφήσει σε εσάς αλλά και στους καλεσμένους σας τις καλύτερες των εντυπώσεων.

Μένοντας στη Θεσσαλονίκη να αναφέρουμε το Μέγαρο Νάσλα το οποίο έχει νεοβυζαντινά στοιχεία.

Στην Κέρκυρα το Ανάκτορο Αχίλλειο, πρώην βασιλική εξοχική κατοικία, σήμερα μουσείο, είναι πλέον ένας μοναδικού κάλλους χώρος εκδηλώσεων, όπου οι υπεύθυνοι θα σας παράσχουν βασιλικές υπηρεσίες, ανάλογης αξίας με το ιστορικό αυτό Ανάκτορο, ώστε να αισθανθείτε βασιλιάδες. Μην ξεχνάμε την ιδιαίτερη προτίμηση της Βασιλικής οικογένειας στο νησί αναφέροντας εν τάχη το Μον Ρεπό, το Νο 2 μεγαλύτερο Ανάκτορο μετά των Αθηνών, το Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου.

Τα Μέγαρα και τα Ανάκτορα στην Ελλάδα είναι καλοδιατηρημένα και σε άριστη κατάσταση προκειμένου να σας χαρίσουν τις καλύτερες στιγμές της ζωής στις υπερπολυτελείς τους αίθουσες. Θα σας κάνουν να νοιώσετε Βασιλιάδες για μια μέρα.

Συντάκτης: Ελένη Νικολάου
Φωτογραφία: atcorfu.com

Copyright © 2020 - 2021 gamosdexiosi.gr    

Όροι Χρήσης     |    Επικοινωνία